10 εντολές από τον Jef Mills

Ο Jeff Mills θεωρείται από πολλούς θεός και χθες επιβεβαίωσε τις παραλλαγές της θεότητας του με τη δημιουργία 10 εντολών DJ.

Διαβάστε παρακάτω:

Jeff Mills: Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας που συνεχώς ξεδιπλώνεται

Μοιράζοντας τις σκέψεις του στο διαδίκτυο, ο Mills δήλωσε: «Από την επαγγελματική μου άποψη, η Ηλεκτρονική Μουσική, σε σύγκριση με άλλα είδη, δεν είναι μια σειρά από βαρετά ή κοσμικά μουσικά έργα, όπως προτείνουν κάποιοι. Η ιδέα ότι είναι ένα είδος που έχει “τρέξει την πορεία του” εξαιτίας της υπερβολικής εξάρτησης από την τεχνολογία δεν είναι επίσης αποδεδειγμένο.

 

“Τώρα, υπάρχουν καλλιτέχνες στην ηλεκτρονική μουσική που μαθαίνουν αυτή τη βιομηχανία, τη μορφή τέχνης, πώς να είναι μουσικός και καλλιτέχνης καθώς πηγαίνουν προς τα εμπρός. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο και η ιδέα να γνωρίζετε τα πάντα από την αρχή δεν είναι ρεαλιστική. Μόνο οι καλλιτέχνες μπορούν να σχεδιάσουν τη σταδιοδρομία τους, όχι το κοινό.

 

“Σε κάθε καλλιτέχνη που αισθάνεται ότι η περισσότερη κριτική για το έργο του είναι σκληρή και αδικαιολόγητη, τους λέω αυτό. “Ο μόνος τρόπος να τους κλείσετε το στόμα  είναι να βελτιώσετε το τι κάνετε”. Αν ονομάζεις τον εαυτό σου μουσικό, κάνε πολλή μουσική, μάθε τον  προγραμματισμό της μουσικής. Αν δεν ξέρετε πώς, παρακολουθήστε και μελετήστε. ”